Tirsdag 26. oktober signerte Rygge IL Fotball en ny treårig samarbeidsavtale med Mc Donalds Rygge. Halmstadbedriften blir dermed å se på både A-lagets drakter, med skilt i Rygge Idrettspark og i forbindelse med den årlige fotballskolen.

– Jeg er opptatt av å støtte opp om den lokale idretten, og da spesielt jobben som gjøres med barn og ungdom. Synes også det var hyggelig at Rygge ILs A-lag rykket opp til 5. divisjon. Det var aldri noen tvil at jeg skulle gå videre med avtalen, sier Eduardo Jacobsen.

Mc Donalds Rygge stiller også med gavekort til en "Månedens profil" som fotballgruppa starter med fra nyttår.

– I tillegg inviterer jeg de lagene som blir avdelingsvinnere på gratis mat, smiler Eduardo Jacobsen.

Foruten Mc Donalds Rygge eier Jacobsen fire andre MC Donalds restauranter. På samtlige plasser er han en viktig bidragsyter til lokale idrettslag.

– Vi er glade for at Eduardo Jacobsen og Mc Donalds Rygge vil være med Rygge IL Fotball videre. Dette er en viktig avtale for oss. MC Donalds Rygge har i flere år støttet opp om klubben. Rygge IL Fotball opplever mye positivitet for tiden både sportslig og rundt Rygge Idrettspark. Dette er godt å ta med seg når vi nå starter forberedelsene til 2022-sesongen, sier A-lagstrener Jørn Ravnevand og styreleder Tore Kubberød.