Hovedtrener for juniorlaget har sendt inn denne begrunnelsen for hvorfor nettopp Jesper fortjener å bli månedens profil i juni:


Jesper Hansen 17 år. Han spiller fast på A-laget og er kaptein på juniorlaget. Han kom tilbake til Rygge IL etter tre års spill for Moss FK. I fjor spilte han gutter interkrets for de gul-svarte. Han ble litt lei av det regimet og ønsket å finne gleden med å spille fotball med kompiser igjen. Han så kameratene Peter Syverud og Jone Løes bidra til opprykk med A-laget i fjor. Nå er det Jesper som har tatt hovedrollen på A-laget i 5.divisjon, bare 17 år gammel.

På banen går Jesper alltid foran som leder. Han krever innsats og tæl fra lagkameratene sine. Han spiller med ro og kvalitet. Hans beste ferdigheter på banen er blikk for spillet, duellsspill og gode langpasninger. Han har også scoret 7 mål hittil i år, og er sikker fra 11-meteren.

Jesper Hansen er et godt eksempel på hvordan unge spillere kan gripe sjansen i en klubb som Rygge IL, og ta den. Veien videre er åpen for Jesper Hansen og hvem vet hva fremtiden bringer i årene som kommer?

Gratulerer Jesper, stå på og fortsett den gode trenden. 

Månedens profil får gavekort fra McDonald's på Rygge.