Fredag innledet gutta gruppespillet og her slo de Trosvik hele 5-1 før de tok for seg naboklubben Ekholt og vant 5-0! I siste gruppespillkamp ventet vinner av Norway cup i G13 klassen, Lyn og de ble slått hele 6-0

Søndag var det duket for semifinale hvor de møtte Lisleby og også her vant guttene komfortabelt med 3-0 (Aland og Milo 2).

I finalen møtte våre gutter Lyn igjen. Denne gangen ble det en mye med jevn kamp. Lyn gikk opp i ledelsen, men gutta svarer raskt ved Aland og går til pause med 1-1. Det ble en tøff omgang med hard jobbing uten ball da dette Lyn-laget var meget spillende og trygge med ball. Annen omgang fortsetter litt i samme spor og gutta får jobbe hardt. Og med matchvinnere i begge ender av banen klarer våre gutter å bikke kampen i vår favør når Milo setter 2-1, mens Rayan reddet fantastisk på et godt Lynforsøk mot slutten.

Med mange timer mellom semifinalen og finalen tok gjengen turen til Fredrikstad i ly for vær og vind og koste seg med pizza.

Troppen som spilte i helgen:
Herman, Rayan, Milian, Andreas, Lasse, Emmanuel, Aland, Milo, Jørgen, Ishan, Isak, William, Sander, Julian og Sawand, Leo og Edvin fra 2009 laget.

Gratulerer alle sammen!