Ny trener for vårt A-lag.

I de to neste sesongene skal Thomas Nilsen være hovedtrener i Rygge IL Fotball sitt A-lag. Han er ikke et ubeskrevet blad da han i to perioder tidligere har vært seniortrener hos oss. Ved en anledning var han med på å løfte A-laget opp til 4. divisjon. Thomas har god erfaring med å trene seniorlag og han har i løpet av de siste årene styrket sine trenerkunnskaper og ferdigheter ved å gjennomføre UefaB-lisens.

Klubben er svært fornøyd med å kunne «kapre» en ettertraktet trener i mossedistriktet. Med ham får vi inn en trener med svært god trenerkunnskap og fotballkunnskap. En trener som har gode samarbeidsevner, som har en relasjonell inngang til en ung spillergruppe og som har trenerambisjoner.

Klubben er helt sikker på at Thomas har de nødvendige egenskapene som skal til for å bringe Rygge IL Fotball enda et steg videre i seniorfotballen.

Samtidig vil vi takke Henrik Wold, Mikael Aure og Jørn Ravnevand som gjennom de tre siste årene har bragt A-laget gjennom en tung koronatid og som ikke minst har brakt oss til et opprykk til 5. divisjon i sesongen 2021. Tusen takk for samarbeidet Henrik og Jørn.

 

Nå tar altså Thomas over stafettpinnen fra nyttår av.

Velkommen skal du være Thomas

 

Hilsen

Styret i Rygge IL Fotball

 

Thomas gleder seg til å ta fatt på oppgaven og ser frem til å møte spillerne og bli kjent med dem. Thomas er godt i gang med planleggingen av neste sesong og jobber med å få på plass en assistent som komplimenterer teamet rundt laget.